..001

11.01.2010 22:57

 

 

 

Kľúč

Odhaľte tajomstvo zákona príťažlivosti a získate, po čom túžite

Joe Vitale  ·  Vydavateľstvo: Ottovo nakladatelství, 2009
 

Po celom svete sa táto kniha predáva pod heslom "Ak si čítal The Secret a chceš ísť ďalej, odpoveďou ti bude The Key". Bestseller, s ktorým dostane váš život nový rozmer - zbohatnete, budete mať dobrú prácu, pevné zdravie a spokojný život, rovnako ako autor knihy dr. Joe Vitale.

 

 

 

Sedem stratených tajomstiev úspechu

Znovuobjavené princípy ako získať náskok pred konkurenciou

Joe Vitale  ·  Vydavateľstvo: Ottovo nakladatelství, 2009

 
Vášnivá kniha plná nadčasových, inšpiratívnych, vnímavých, silných a úprimných myšlienok, ktoré kdesi vyslovil dejinami zabudnutý génius Bruce Barton. V tridsiatych rokoch minulého storočia mu hovorili mesiáš biznisu, pretože Amerike pomohol vyviaznuť z Veľkej hospodárskej krízy. Joe Vitale rozvíja jeho
dielo tak, aby ho bolo možné využiť pri prekonávaní súčasnej ekonomickej recesii. Každá zo šestnástich kapitol je veľkým ponaučením, tentokrát o živote v konkurencii a úspechu v podnikaní.
 

 

 

 

 

Síla přitažlivosti

5 kroků k odhalení tajemství celoživotního bohatství a štěstí

Joe Vitale  ·  Vydavateľstvo: Ottovo nakladatelství, 2009
Doktor Joe Vitale, autor světového bestsseleru KLÍČ a spoluautor světového bestsseleru TAJEMSTVÍ tentokrát předkládá ještě účinnější a praktičtější plán, jak každý může v 5 krocích přilákat do života bohatství, štěstí a úspěch. Radí, jak ovládnout svou víru a soustředit se takovou silou až nakonec oživíte své sny. Pokud budete dělat jen to, co Joe Vitale říká v této knize, vytvoříte hojnost všeho daleko přesahující vaši momentální představu. Kniha obsahuje nový test přitažlivosti, pracovní sešit, cvičení a mnoho příkladů ze života.